Dag bij het carnaval (Dutch Edition) - download pdf or read online

Ze dreef toen weg en herinnerde zich hoe het used to be om terug te zijn op het wonderkind met Roz, wanneer ze zich zouden verheugen in hun koekenpoep van een keer according to maand. Terwijl de gevriesdroogde astronautversie van koekjesdeeg verbleekte in vergelijking met het echte werk thuis, used to be het een soort van zoet en had het echte mini-chocoladestukjes erin. Op een avond zaten ze in kleermakerszit, knie-aan-knie, op de vloer van de scheepskeuken in hun slaappakken, elk met haar vingers om de poedervormige stukjes koekjesdeeg uit zijn dunne folie te graven. "Mmm ... dit is zo smerig en zo goed op hetzelfde moment." Roz likte het restant van de kruimelige, poederachtige behandeling van haar vingers af. Terwijl Cassie toekeek, voelde ze een warmte in haar buik bloeien en zich naar beneden verspreiden. Een tinteling ontstond tussen haar benen en deed haar kronkelen.

Rosalind wierp haar een blik toe en glimlachte ondeugend. Caramel hoogtepunten in haar scheermes kort donker haar glinsterde in de bovenlichten. Ze hadden allebei hun haar vóór de missie geschoren, omdat persoonlijke hygiëne aan boord van een klein schip als de Prodigy lastig was once, en het zou nog moeilijker zijn voor Cassie op het oppervlak van de EP-274. Lang haar schoon en netjes houden was once niet alleen een PITA, maar een verspilling van kostbaar water. Cassie vond dat het kapsel de donkere goede seems to be van Roz alleen maar verbeterde, terwijl ze met haar eigen lichtblonde haar en lichte wenkbrauwen gewoon kaal uitzag. 'Het lijkt erop dat je de jouwe te snel hebt opgegeten, dokter. Wil je iets van mij?' De kapitein hield een stuk koekjesdeeg tussen haar vingers en hield het aan Cassie colossal.

Cassie aarzelde. Zij en Roz waren tijdens de lange reis van de maand dichter bij elkaar gekomen en de flirtende aard van hun vriendschap had zich meer ontwikkeld uit verveling en eenzaamheid dan iets anders. Maar hier was once de lijn vlak voor haar. Moet ze het oversteken? Rosalind was once haar bevelvoerend officier. Als het mis ging, kon het verdomd lastig worden op dit schip met alleen die twee. Ze staarde een second naar me toen Roz haar donkere, roze lippen likte. Ze mat de blik in de donkerbruine ogen van haar kapitein. Een zelfzuchtige, onverantwoordelijke stem in haar hoofd zei, verdorie, zou het niet leuk zijn om iemands warme aanraking te voelen, in plaats van de koude valse liefde in de ontspanningsruimte? Ah, fuck it, dacht Cassie bij zichzelf. Ze had dit nodig. Ze waren allebei een beetje opgewonden gek, een beetje plezier kon geen kwaad doen, toch?

Ze leunde voorover, greep Roz's gentle pols in haar hand en trok Roz's twee vingers in haar mond. Ze smeerde met haar tong en lippen Roz's vingers, likte het koekjesdeeg volledig. Zelfs toen er geen spoor meer was once van die kleverige zoetheid, hield ze haar mond op Roz's vingers, zoog ze diep in haar mond, schoot haar tong tussen chicken in. Ze hield haar ogen op Roz gericht terwijl ze haar tong bewoog, toeziend hoe Roz's zwarte pupillen verwijdden.

Toen Cassie haar hand losliet, kwam Rosalind naar binnen om haar te kussen, drukte haar zoete mond tegen Cassie in wat begon als een lichte kus, maar verdiept zich bijna onmiddellijk toen de behoefte chicken beiden overnam. Op een gegeven second zat Roz bijna in Cassie's schoot en Cassie had Roz's tepel onder haar nauwsluitende slaapshirt aangetroffen. Cassie kneep haar handen om Roz's borsten, voelde haar tepel onder haar handpalmen verharden. Opwinding steeg, haar overspoeld met warmte en een soort van losse ledematen plooibaarheid. Roz's tong vloog tegen de hare, haar vingers groeven Cassies schouders in. Uiteindelijk brak ze de kus en fluisterde ze hees in Cassie's oor.

Show description

Read Online or Download Dag bij het carnaval (Dutch Edition) PDF

Similar literature books and fiction novels. _10 books

's A Casa dos Esquecidos: Abismo (Portuguese Edition) PDF

Poderia uma mãe ser inocente após jogar o próprio filho do quinto andar? A Casa dos Esquecidos, conta a incrível história de Sarah, condenada injustamente pela morte do próprio filho, onde aprisionada e esquecida em um manicômio, compreende a necessidade e o valor de seu sofrimento, primordiais para resgatar as falhas do passado, percebendo em lições valiosas, que a felicidade genuína somente é encontrada dentro de nós mesmos através da gratidão.

Onmogelijke belofte ; Gekust door een ster (Bouquet Extra) by PDF

Vista del MarDeel 1ONMOGELIJKE BELOFTE - Day LeclaireTwee maanden lang heeft Chase Larson naar Emma worthy gezocht. Hij blijft namelijk maar terugdenken aan die ene nacht met haar. En nu staat ze zomaar voor zijn neus! Mooier dan ooit - en zwanger. Van hem. Hij staat erop dat ze met hem trouwt, maar zij aarzelt.

's Lost in paradise: Islands arme Könige, ein amerikanischer PDF

Der kleine Mikael hat eine angeborene Darmkrankheit und benötigt sofort eine Bluttransfusion. Sein Vater verbietet dem Arzt diesen Schritt aus religiösen Gründen. Mikael überlebt wie durch ein Wunder. Zwischen langen Krankenhausaufenthalten wächst er in einer Welt alttestamentarischer Vorstellungen und bedrückender Armut auf, bis die Eltern sich aus ihren unheilvollen gegenseitigen Verstrickungen lösen und die Familie zerbricht.

Download e-book for iPad: Promesa cumplida (Spanish Edition) by

"Este libro contiene ciertamente una novela. Pero esa novela no se llama Promesa cumplida ni tampoco ha sido escrita por quien aparece como autor del libro. En realidad, se trata de una novela, o romance de caballería, difundida en el S. XV, pero cuyos orígenes como historia contada oralmente se remontan al S.

Additional resources for Dag bij het carnaval (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Dag bij het carnaval (Dutch Edition)


by Steven
4.1

Rated 4.57 of 5 – based on 46 votes